Намаленията по Черноморието вече са факт

nesebar

Според Института за анализи и оценки в туризма, втората половина на август и септември са идеалното време за почивка на море.

Започна сезонът на намаленията по българското Черноморие. От втората половина на август цените в големите хотели, особено по Южното Черноморие, вече са с до 30% по-ниски. Туристите все по-често залагат на резервации в последния момент, за да се възползват от по-изгодните оферти.

Най-големи отстъпки се очакват през септември, когато цените ще паднат с над 50%. Активният чартърен сезон на летище Бургас ще приключи на 10 октомври, което традиционно сигнализира края на летния сезон.

Слънчев бряг вече отчита намаление на цените, като хотелите предлагат и атрактивни пакети с допълнителни услуги като чадъри и шезлонги. Дестинацията продължава да привлича туристи от Великобритания, Полша и Румъния, но се наблюдава и нарастващ интерес от български туристи, както и от нови пазари като Саудитска Арабия и Франция.

Според Института за анализи и оценки в туризма, втората половина на август и септември са идеалното време за почивка на море, тъй като цените са по-ниски, а времето все още е подходящо за плаж.

Защо да изберете септември за вашата почивка?

  • По-ниски цени: Спестете до 50% от цената на вашата почивка.
  • По-малко хора: Насладете се на спокойствието на плажа без тълпи.
  • Приятно време: Септември е месец с топли дни и приятни вечери.
  • Разнообразие от оферти: Хотелите предлагат атрактивни пакети и допълнителни услуги.
Виж още:  Tripadvisor определи най-добрите ол инклузив курорти в света

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1