Phil Collins отбелязва 30-годишнината на “Both Sides” с луксозно издание и редки записи на живо

jpeg all the sides 3d packshot1

30 години след излизането си, емблематичният албум на Phil Collins “Both Sides” ще получи специално бокс сет издание, съчетаващо ремастерирани записи, демо версии, редки сингли и изпълнения на живо.

За да отбележи 30-годишнината от излизането на петия си солов студиен албум “Both Sides”, Phil Collins обявява луксозно бокс сет издание, съдържащо 5 плочи. Компилацията, която ще излезе на 20 септември, ще зарадва феновете с ремастериран на половин скорост от Miles Showell в Abbey Road Studios оригинален албум, ранни демо записи, редки сингъл версии, както и песни на живо от същата ера.

“Both Sides (All The Sides)” събира богата колекция от материали, свързани с емблематичния албум. Включени са ремастерирани версии на хитовете “Both Sides of the Story”, “Everyday” и “We Wait and We Wonder”, както и демо записи, които дават поглед към творческия процес на Collins. За любителите на изпълнения на живо, бокс сетът предлага и записи от концерти, сред които MTV Unplugged изпълнението на “Both Sides of the Story” и “Doesn’t Anybody Stay Together Anymore”.

“Both Sides” е обявен от Collins за най-личния му албум до този момент. Написан, изпълнен и продуциран изцяло от самия него в домашното му студио само за шест седмици, албумът е посрещнат с критичен и комерсиален успех, достигайки номер едно в Обединеното кралство и Европа, както и номер 13 в САЩ.

В луксозното издание е включена и 16-странична книжка с бележки от уважавания журналист Michael Hann, в които се разглеждат значението и влиянието на “Both Sides”.

За колекционерите е предвиден и 10-инчов винил “Live From the Board: Official Bootleg”, който ще бъде пуснат в ограничен тираж за Black Friday Record Store Day (29 ноември 2024 г.). Миниалбумът съдържа записи от турнето “Both Sides” от 1994 г., изпълнени от Phil Collins & The Indescribable Din, и включва любими песни като “Sussudio”, “Easy Lover”, “Separate Lives” и “My Girl”.

Виж още:  И това лято най-вълнуващото и грандиозно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour е тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1