Звездата от “Алф” Бенджи Грегъри почина на 46 години

“Алф” се радва на огромна популярност през 80-те години, а Грегъри е само на 8 години, когато се превръща в звезда.

Бившето дете звезда Бенджи Грегъри, най-известен с ролята си на Брайън Танър в култовия сериал “Алф”, почина трагично на 46-годишна възраст. Грегъри е открит мъртъв в колата си заедно със своето куче Ханс на паркинг в Пеория, Аризона, на 8 юли 2024 г.

Причината за смъртта все още не е установена, но сестрата на Грегъри, Ребека, сподели пред медиите, че той е страдал от депресия, биполярно разстройство и нарушения на съня. Според нея е възможно той да е отишъл в банката, за да депозира чекове, и да е заспал в колата си, където е получил топлинен удар.

Грегъри е роден в Лос Анджелис през 1978 г. в семейство на актьори. Баща му, чичо му и сестра му също са част от филмовата индустрия.

“Алф” се радва на огромна популярност през 80-те години, а Грегъри е само на 8 години, когато се превръща в звезда. Сериалът, който се излъчваше и в България между 1986 и 1990 г., разказва историята на семейство Танър, което приема извънземното Алф в дома си след катастрофа.

След края на “Алф” Грегъри има участия в редица други филми и сериали, но не успява да повтори ранния си успех. През последните години той се бори с психични проблеми и зависимости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *