Този септември злото не се вижда, не се чува… то се крие под маската на идилията

Снимка: Forum Film Bulgaria

Не пропускайте Мълчанието е злото – този септември злото ще ви завладее!

Древната сентенция „Ако не виждам злото, не чувам злото и не говоря нищо за него, аз съм защитен от него“ е претворена на екран в най-смразяващата си версия – предвождания от виртуозния Джеймс Макавой психологически трилър Мълчанието е злото.

Филмът, базиран на безпощадния едноименен роман на Kристиан и Мадс Тафдръп, ни запознава със семейство Долтън – Лоис, Бен и 11-годишната им дъщеря Агнес, които по време на ваканция в Тоскана се сприятеляват с чаровна британска двойка – Пади, Кира и техния ням син Ант.

Когато британците канят американците да им гостуват в идиличното им провинциално имение, Лоис и Бен с удоволствие приемат, за да се откъснат от ежедневните си грижи. Но това, което започва като мечтана почивка, скоро се превръща в истински кошмар.

Трейлърът ни показва двете семейства, наслаждаващи се на безгрижния живот в провинцията, но скоро ставаме свидетели на ужаса, криещ се под маската на идилията.

С изключително напрежение и усещане за надвиснала трагедия от първата до последната минута, Мълчанието е злото ни обещава незабравимо, ускоряващо пулса киноизживяване, което не се свени да разкрие някои болезнени истини за семейните взаимоотношения и склонността ни да си затваряме очите пред злото, за да не обидим някого.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *