Китайската индустрия за коли под наем бележи бурен ръст

Китайската индустрия за коли под наем бележи бурен ръст, подхранен от самостоятелни пътувания.

Китайската индустрия за коли под наем преживява забележителен ръст, подхранен от нарастващата популярност на самостоятелните туристически пътувания. CAR Inc., водещ местен доставчик на услуги за коли под наем, отчете скок в резервациите, като над 90% от неговите автомобили са били наети от клиенти по време на пиковия период на петте почивни дни за Първи май, които приключиха в неделя.

Данните на CAR Inc. показват и нарастващо предпочитание за изследване на по-малко известни дестинации. Наемането на коли е особено популярно сред по-младите, като над 60% от клиентите на CAR Inc. са родени през или след 90-те години.

Младите шофьори пък предпочитат да наемат електромобили, за което говори удвоеното предлагане на тези превозни средства през празничния период.

Силното търсене на автомобили под наем отразява скока на пътуванията по време на празниците, като се оценяват на 1,36 милиарда регистрирани междуградски пътувания, от които над 80% са направени по шосейната мрежа, според Министерството на транспорта.

  • CAR Inc. е водещ местен доставчик на услуги за коли под наем в Китай.
  • Над 90% от автомобилите на CAR Inc. са били наети по време на пиковия период на петте почивни дни за Първи май.
  • Наблюдава се нарастващо предпочитание за изследване на по-малко известни дестинации.
  • Наемането на коли е особено популярно сред по-младите, като над 60% от клиентите на CAR Inc. са родени през или след 90-те години.
  • Младите шофьори предпочитат да наемат електромобили.
  • 1,36 милиарда междуградски пътувания са регистрирани по време на празниците, от които над 80% са направени по шосейната мрежа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *