30 години без загубен багаж: Летище Кансай отбелязва феноменален рекорд!

Успехът на KIX може да се отдаде на редица фактори.

Японското международно летище Кансай (KIX) празнува 30 години безупречна работа, без да е изгубил нито един багаж от отварянето си през септември 1994 г. Летището посреща средно между 20 и 30 милиона пътници годишно, което прави постижението му още по-впечатляващо.

Въпреки че за мнозина това е забележително постижение, за служителите на летището е просто част от ежедневната им работа.

“Нямаме чувството, че сме направили нещо специално. Работим както обикновено. Със сигурност сме щастливи да получим това признание. Мисля, че нашият персонал, особено тези, които работят на място, все пак се чувстват доволни от постижението,” споделя пред CNN Кенджи Таканиши, служител по връзки с обществеността на летището.

Успехът на KIX може да се отдаде на редица фактори, включително:

  • Ефективна система за обработка на багаж: Летището използва модерна система за сортиране и транспортиране на багажа, която минимизира риска от загуба или повреда.
  • Високи стандарти за обучение на персонала: Служителите на летището преминават през задълбочено обучение по отношение на боравенето с багаж, за да се гарантира, че той се обработва внимателно и безопасно.
  • Култура на отговорност: В KIX цари силна култура на отговорност, където всеки служител е ангажиран с предотвратяването на загуба на багаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *