МАРШРУТИ

Коктейли и забавления завладяват Градската градина в Пловдив

Градската градина на ул. “Христо Г. Данов“ се превръща в най-горещото място за ценителите на добрите коктейли и забавленията. Организаторите от “Майна Town“ канят пловдивчани на Коктейл Култура – уникално събитие, което съчетава вкусни напитки, културни преживявания и незабравими моменти в сърцето на града.

Първото събитие вече стартира и ще продължи до 28 септември.

Всеки ден от 16 до 23 часа барманският свят на Mash Mitak ще завладее градината с коктейлни улични битки, където той ще се изправи срещу талантливи бармани от цялата страна.

Посетителите ще могат да опитат още домашни лимонади и различни освежаващи напитки, приготвени в легендарната парти пожнара.

“Майна Town“ са се погрижили и за най-малките, които ще се забавляват с разнообразни работилници и тематични игри. Музикалната програма ще допълни празничното настроение.

И това не е всичко! През октомври, в следните дати, ще се проведат още три подобни събития: 10-11-12 октомври, 17-18-19 октомври и 24-25-26 октомври, винаги от 16:00 до 23:00 часа.

Не пропускайте възможността да се насладите на вкусни коктейли, да се забавлявате с приятели и да прекарате незабравими моменти в Градската градина!

Подобни новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button