“Игри на волята” се завръща с нов сезон: 5 племена, 3 арени и битки на северното Черноморие

igri na voliata 6 ot 14 septemvri po nova

Кой ще се превърне в победител и ще спечели голямата награда от 100 000 лева?

Най-мащабният български риалити формат „Игри на волята“ се завръща с дългоочакван шести сезон на 14 септември по NOVA. Зрителите ще станат свидетели на епични битки и предизвикателства, които ще се развиват на фона на дивата красота на северното Черноморие.

40 нови участници, разделени в 5 племена, ще се сблъскат в грандиозен отбор за оцеляване. Три чисто нови арени ще бъдат арената на техните физически и психологически изпитания. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев обещават напълно различен сезон, изпълнен с емоции и неочаквани обрати.

igri na voliata 6 ot 14 septemvri po nova
Снимка: NOVA

Този сезон участниците ще се потопят в сурови условия, които ще изпитат докрай силите им. Кастингът за сезон All Stars също продължава, което обещава завръщането на любими участници от предишни сезони.

След всяка емисия, феновете ще могат да продължат приключението си с официалния подкаст „След Игрите“. Той ще разкрие задкулисните истории и ще даде възможност на зрителите да опознаят по-добре своите любимци.

Кой ще се превърне в победител и ще спечели голямата награда от 100 000 лева? Не пропускайте премиерата на „Игри на волята 6“ на 14 септември по NOVA!

Виж още:  Подобрения на камерата за Galaxy S24 Ultra идват през август с One UI 6.1.1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *