Google Photos подготвя сериозни подобрения за видео редактора

google photos

Няма индикация кога точно обновлението на Google Photos може да бъде пуснато, но изглежда, че по-голямата част от необходимия код вече е наличен.

Приложението Google Photos предлага множество полезни инструменти за редактиране на снимки и включва видео редактор.

Изглежда, че последният скоро ще получи дългоочаквани и наистина полезни подобрения. Както забеляза Android Authority, скрит код в най-новата версия на приложението за Android показва редица предстоящи промени, които ще бъдат особено полезни за тези, които не са много запознати с възможностите му за видео редактиране.

Най-голямата промяна изглежда са по-големите бутони с ясни етикети за функциите “Заглушаване”, “Подобри” и “Стабилизиране”. Това ще направи много по-ясно какво правят тези бутони, тъй като в момента те са представени от по-малки картинки без текст.

Можете да отворите видео редактора на Google Photos, като отворите видеоклип в приложението и натиснете бутона “Редактиране”.

Освен споменатите промени, ще можете да изрязвате видеоклипове и да добавяте различни филтри и ефекти. Този анализ на приложението за Android също ни дава още един поглед към предстоящата функция за контрол на скоростта на възпроизвеждане, която всъщност е забелязана и преди: тя все още не е активна, но ще позволи на потребителите да ускоряват или забавят видеоклипове.

Изглежда, че ограничението ще бъде 4 пъти увеличаване или намаляване на скоростта, като ще е възможно да се приложи промяната към целия видеоклип или само към определена част от него.

Няма индикация кога точно обновлението на Google Photos може да бъде пуснато, но изглежда, че по-голямата част от необходимия код вече е наличен, така че не би трябвало да минава много време, преди да видим тези промени в Android (и вероятно и в iOS).

Досега нямаме признаци, че генерираните от Google Gemini AI изображения ще се появят в приложението Google Photos, въпреки че изглежда скоро може да получим по-лесен начин за скриване на изображения на хора, които не искаме да виждаме.

Виж още:  Китай отбеляза нов пробив с тестов полет на товарен дрон с капацитет 3,2 тона

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1