“Черешката на тортата” се завръща с нов сезон, пълен с изненади и кулинарни приключения

b8d29435 2955 4ef3 a1a1 59e6953fb6a4

Още за премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ ще разберете от шеф Иван Манчев в предаването „Събуди се“ тази неделя, 19 май.

Любимото на поколения кулинарно риалити „Черешката на тортата“ се завръща на NOVA с още по-различен и вълнуващ сезон, който ще стартира на 20 май от 20:00 ч.

Премиерните епизоди ще радват зрителите всеки делничен ден, зареждайки ги с добро настроение, необикновени истории и изкушаващи рецепти. Звездните участници, сред които ще открием емблематични актьори, певци, журналисти на NOVA, инфлуенсъри и модели, ще се изправят пред неочаквани кулинарни предизвикателства, които ще изпитат не само техните умения, но и търпението им.

Шеф Петър Манчев ще изненада публиката, като този път не само ще бъде безкомпромисен арбитър, но и ще се изяви и в ролята на майстор готвач. Той ще постави пред участниците конкретни задачи, а не е изключено да се стигне и до комични ситуации и лека доза здравословно напрежение в иначе забавната атмосфера на предаването.

Освен изненадите, подготвени от шеф Манчев, зрителите ще се насладят и на епизоди, посветени на един от най-актуалните кулинарни трендове – готвене на открито. Колоритни участници ще демонстрират завидни умения, приготвяйки вкусни ястия сред красиви и атрактивни локации.

Не пропускайте да надникнете в домовете и личния свят на любимите си звезди и да се потопите в кулинарното приключение на „Черешката на тортата“.

Виж още:  Звездата от "Алф" Бенджи Грегъри почина на 46 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1