Фитнес гуру разкри как да отслабвате, докато се храните в Макдоналдс

annie spratt q z y1equcc unsplash

Много хора вярват, че за да отслабнат, трябва да се откажат от бързото хранене и да се придържат към строго здравословна диета. Но фитнес гуру Роузи Мей твърди, че това не е задължително. Според нея можете да продължите да се наслаждавате на Макдоналдс и все пак да постигнете целите си за отслабване, стига да правите някои умни замени.

В Instagram Роузи споделя някои полезни съвети: „Не е нужно да заменяте бургера със салата или да избирате пилешки бургер вместо говеждо, за да намалите калориите. Ключът е в калорийния дефицит“. Например, заменяйки колата с беззахарна, големите пържени картофи със средни и двойния Quarter Pounder с двоен чийзбургер, можете да спестите над 500 калории, което може да доведе до загуба на около 1 килограм на седмица.

Видеото на Роузи събра вълна от положителни коментари, като много от нейните последователи споделят, че са успели да отслабнат, следвайки тези стратегии. Тя подчертава, че отслабването не означава лишаване от любимата храна, а по-скоро умното й консумиране.

Виж още:  Кои храни не трябва да се консумират сурови и защо?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1