BARK Air: Революция в пътуването с кучета – Полет в първа класа

airplane

Първият полет на BARK Air от Ню Йорк до Лос Анджелис е планиран за четвъртък.

BARK Air, нова авиокомпания, посветена на комфорта на домашните любимци и техните собственици, ще извърши първия си полет от Ню Йорк до Лос Анджелис в четвъртък, съобщава Reuters.

Компанията се отличава с революционен подход към превозването на кучета, предлагайки им места в първа класа без тесни и неудобни кучешки колиби.

“Идеята за BARK Air се роди от личните ми трудности при пътуване с моя домашен любимец”, споделя главният изпълнителен директор на авиокомпанията Мат Мийкър. “Не можех да го взема със себе си на дълги разстояния и осъзнах, че липсва авиокомпания, фокусирана изцяло върху комфорта на кучетата.”

Мийкър, който е и основател на BarkBox – абонаментна услуга за продукти за кучета, е решен да преобрази преживяването при пътуване за домашните любимци. BARK Air ще предложи просторни места в първа класа, оборудвани с плюшени легла, играчки и купички с вода.

Освен това, собствениците на кучета ще се радват на ексклузивни удобства като отделен салон за почивка, където те и техните любимци могат да се отпуснат преди полета.

“Вярваме, че кучетата са не просто домашни любимци, а членове на семейството”, подчертава Мийкър. “С BARK Air искаме да им предложим луксозно и комфортно пътуване, равностойно на това, което получават техните стопани.”

Първият полет на BARK Air от Ню Йорк до Лос Анджелис е планиран за четвъртък. Билетите вече са в продажба, но местата са ограничени, поради което желаещите да пътуват с кучето си е препоръчително да резервират рано.

Виж още:  Румънската патриаршия призовава за молитви срещу сушата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *